keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Kassi

Niin, tämmönen siitä nyt sitten tuli... Vähän isompi mitä olin suunnitellut, mutta mahtuupahan roipetta sisään. Maisa suostui poseeraamaan siskon talvihaalari päällä, kun hieman maanittelin :) Aika namu...!

9 kommenttia:

Teke kirjoitti...

Voi vitsi tuo on magee!
Hiljan on pakko olla tyttö niin saat tehä miulle tuollasen hoitolaukun :D

ELOHIIRI kirjoitti...

Eikä! Aina vain paranee!!
Upea laukku!

Teetkö omasta päästäsi vai jonkun ohjeen mukaan?

Hanna kirjoitti...

Elohiiren kommenttilootasta tänne pölähdin ja voi mitä ihanuuksia löysin!! Ihana blogi, tulen ehdottomasti toistekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kassi :)

Meidän vanhempi tyttö (4v7kk) on ihan mahdoton HelloKitty-fani ja äsken kun näytin kuvaa sille niin kiljas: MIE HALUUN KANS :)

maria kirjoitti...

Elohiiren kautta minäkin löysin tänne. Ihana blogi, luin saman tien kokonaan ja lisäsin sinut suosikkeihini. Ei kai haittaa?

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista :)Onhan se hilja tyttö, saatte kohta nähä... Ihan omasta päästä virkkailen. Mie oon tosi huono tekemään mitään ohjeen mukaan, mutta jos on vapaat kädet niin syntyy vaikka minkälaisia tekeleitä. Antsukkakii vaan virkkaamaan, niin saat tytskälle laukun :) Ihanaa että oon päässy jonkuu suosikkeihin! Tervetuloa uudestaan.

Kristiina kirjoitti...

Eka kertaa täällä, elohiiren blogista löysin tänne. Ihania juttuja täällä, jäin heti koukkuun. Tulen uudestaan.

Kristiina kirjoitti...

Tulinkin het samantien uusiksi kertomaan et blogissani on sinulle yksi juttu

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Mitä kudetta käytät noihin virkkauksiin? Onko tuo trikoota vai ihan puuvillaa vai mitä? Osaatko yhtään sanoa paljonko kilo maksaa tuollaista kudetta? *miettii josko tätiä pyytäisi tuomaan mulleki tuollaisia herkkuja* :)