maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kevään tuskaa
Täällä on ilmassa jonkinlaista kevätahdistusta. Pää on täynnä uusia ideoita, tekemättömiä asioita, pitäisi sitä ja pitäisi tätä... Mutta sitten ei saa kumminkaan mitään tehtyä. Miulle aurinkoiset päivät ovat tuskallisimpia, PITÄISI siivota.Pölyä.Likaa.Karvoja-hiekkaa-heinää-kauraa-purua-murua-ja-puumujua.ÄÄÄÄH!


Sisustus kaipaisi jotain uutta. Tuntuu että sitä vaan pyörittelee noita samoja rojuja paikasta toiseen, eikä ikinä oo hyvä. Tätä se on aina keväisin. Käyn jotenkii ylikierroksilla, enkä osaa keskittyä mihinkään. Pitäisi kai tehdä joku lista, mitä asioita teen tänään ja mitä huomenna.Nyt lähen kyllä ulos.

13 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Täällä on kuule ihan samaa ahdistusta liikkeellä!! Sata ja tuhat asiaa on kesken ja kaikki jääkin kesken... vissiin jonkin asteen kevätmasennusta, ainakin minulla... Täällä ei edes viitsi mennä ulos kun tulee räntää...

Ihania kuvia taas sulla : )

SariW kirjoitti...

Ehkä parasta onkin juuri lähteä ulos : )
Kuvasi ovat niin herkkiä ja kauniita ...

Vianna kirjoitti...

Kyllä se siitä. Piristäisikö yhtään jos kertoisin, että Sinulle on diplomi blogissani. Käyhän poimimassa omasi talteen..

PikkuBertta kirjoitti...

Kevät on muutosten aikaa,myös mielessä.Ehkäpä siitä sitten on hyvä jatkaa kesää kohti,kun ensin pähkäilee itsensä kanssa.

Aurinkoisia kevätpäiviä:)

Tuija

Omenankukka kirjoitti...

Kiva, että olet tullut lomalta takaisin! Kevät tekee kyllä "tepposia" -tekee mieli uudistaa ja ehkä sitä jotenkin samaa aikaa järjestelee mielensä sopukoita ja valmistautuu kevääseen, uuden kasvuun... -odottele vähänaikaa niin yht'äkkiä huomaat tehneesi itsestään asiat loppuun ja yleensä innostut ja teet enemmänkin.... hyää mieltä sinulle... Teet niin kauniita juttuja että niitä on ihana katsella!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenia!

Prinsessa trio- Miulla tää ei ehkä oo mitään masennusta, ahdistun kun tuntuu etten saa aikaiseksi mitään. Enkä sit ees loppujenlopuks tiiä mitä pitäis saada aikaiseksi... :D Kiitos kuvakehuista! :)

Sariw- Ulkoilu tosiaan auttaa! Eilen rakennettiin tyttöjen kanssa lumiluola pihalle ja kyllä siitä iloa piisasi! :) Kiva kun kävit!

Heinähattu- Kiitos,kiitos mainiosta tunnustuksesta! Täytyy käydä noukkimassa se talteen! Kiva kun kävit!

PikkuBertta- Miulla esiintyy tätä yliaktiivisuutta ja tekemättömyyden tunnetta aina keväisin ja syksyisin. Ehkä nuo vuodenajat on tosiaan sitä muutoksen aikaa ja siks aiheuttaa levottomuutta. Tiedä sitten... :)

Omenankukka- Niinhän siinnä yleensä käy ja sitten vielä tulee hössötettyä yleensä ihan turhasta, asioista jotka tosiaan suttaantuu ihan itsestään. Kiva kun kävit! :)

Hanna-Maria kirjoitti...

Kauniita kuviasi taas ihastelemassa :)Täällä sama meininki, tuhat suunnitelmaa, mutta toteutus ei vain lähde käyntiin... Käypä kurkkaamassa meillä, kun joudat. Pikkuinen ylläri odottaa sinua :)

Teke kirjoitti...

No kohta pääsette tänne <3

Ihanaa!

Heli kirjoitti...

Niin odotettu ja piristävä kuin kevätaurinko onkin, niin se aiheuttaa myös tuskia: mm. onko koko talvena edes siivottu, kun pölyä ON. Puhumattakaan ikkunoista ;/

Aaltoilee kirjoitti...

Ikkunat ja ovet hetkeks auki villakoirien ulkoiluttamiseen ja uudet leikkokukat pöydälle! Halpa ja helppo sisustusvinkki siivoojalta naapurista ;) Blogisi on ihana!

Krisse kirjoitti...

Kauniita kuviasi minäkin ihailemassa...

Katja kirjoitti...

Muillakin siis ilmassa keväällä jonkinlaista ahdistusta sisustuksen ja muunkin suhteen.. sama täällä. Mun pitikin juuri omaan blogiin tehdä postaus luomisen tuskasta, kun ideoita vaikka mitä päässä, mutta ei jotenkin pääse aloittamaan kunnolla mitään..ja sitten se aurinko paistaa ja paljastaa likaiset ikkunat ja pölyä..ja..ja..ihanaa että kevät tulee ja aurinkoa on kaivattu, mutta pitäs tarttua kunnolla nyt itteäni niskasta kiinni ja saada jotain aikaiseksi :)
Ihania kuvia sinulla!

Anne O. kirjoitti...

Sinun "sotkuluettelo" on kuin meidän kodista :D jossa asutaan kahden koiran ja kahden kanin kanssa. Ottaen huomioon, että kanit asuvat pääosin suurissa häkeissä, häkin ulkopuolelle tuntuu silti joutuvan 50% sisällöstä... Jokapäivä imuroin koko huushollin ja lattiat pestään vähintään kerran viikkon, mutta silti tuntuu, että aina on sotkuiset lattiat...