keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kotikampaamo


Ja puolet tukasta on mennyttä!
Voi helvata...
Aika taitavasti käyttää 2,5 vee saksia ja on saanut puolet päästä senttisiiliksi. Leikkasi itse ja tuli sitten sanomaan, "Äiti kato, onko nätti tukka?"

Joo on, ihan tosi nätti... :D

17 kommenttia:

Antzu kirjoitti...

On ollut hilkulla etten itsekin samantapaista postausta olisi saanut jo laitella. Yksi päivä meidän 2,5v seisoi 5veen takana sakset kädessä ja nosteli jo siihen malliin 5v:n hiuksia ylöspäin. Kysyin vanhemmalta tytöltä, että eikö huomannut mitä siskonsa meinas tehdä, niin ei kuulema... öh...

Tuli muuten joku ihme dejavu-ilmiö kun katsoin tuota ekaa kuvaa. On niin paljon samannäköinen tyttö kuin sie olit pienenä. Ihan hetken pyörähdin lapsuudessa :D

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,kyllä kai kaikilla lapsilla on tapana kerran kokeilla hiustenleikkausta.Päiväkotityässä olen kyllä nähnyt jos jonkinlaista luomusta.Mutta onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara.

Tsemppiä lasten kanssa:))

Anonyymi kirjoitti...

Löysin justiin sun blogin, ihana. Kauniita kuvia ja hevosia (itse ratsastajan) katselisin ja kuulisin vaikka lisääkin!
Tulen varmaan vierilemaan muulloinkin.
Illusiah

-TIINA- kirjoitti...

Tuota minäkin odotan kauhulla milloin meillä käy noin....

Marjis kirjoitti...

Hih ja voi ei! Onneksi se kasvaa takaisin.. Tulee ainakin edulliseksi tuollainen kotiparturointi..:-)

Vianna kirjoitti...

Hih, sattuuhan sitä. Ja onpahan ainakin mieleinen kampaus kun on itse tehty! Meillä 5v leikkasi itseltään otsatukan kun oli vähän silmien edessä ja haittasi näkemistä, kuulemma. Ja pitkistä hiuksista joutuu leikkelemään purkkaa pois harva se viikko.. Onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara.

Anu kirjoitti...

Voi iik!
Huvittavaa kun lukee tuon edellisen 'täällä tuulee'-postauksen ekan lauseen...ennakoikohan se sitten tätä:)

Kirsi kirjoitti...

Nätti on, tottakai kun on ihan ite leikattu ;)
Joskus 60-luvulla kun peruukit oli muotia, leikittiin pikkusysterin kans kampaamoa... siinä sai äidin kallis peruukki kyytiä. Sisko istui hienona rouvana peruukki päässä kampaamossa ja minä vähän saksilla "muotoilin" =) Kyllä on monet kerrat naurattanut jälkeenpäin, nykyään äitikin osaa jo suhtautua huumorilla kynittyyn peruukkiin.

Kirsi

pinky kirjoitti...

Onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara! Meillähän viime syksynä oli myös leikitty kampaajaa. Sen seurauksenahan oikea kampaaja veti mein kolmevuotiaalle hyvin lyhyen poikatukan. Nyt se on kasvanut jo nätiksi tyttömäiseksi polkaksi. Kyllä se siitä! Laita vaikka pinni sinne toiselle puolelle missä on tukkaa, niin näyttää ihan nätiltä. :)

kioto kirjoitti...

Auts!

Meillä vajaa 8-vuotias kanssa parturoi itseänsä. Veti otsanrajasta jonkun ison takun pois. Nyt sieltä kasvaa melkein pystärinä otsatukkaa.

Harmittaa niin älyttömästi, kun pitkän houkuttelun jälkeen olisin saanut parturoida hänelle sellaisen makean "trendi-otsatukan", niinkuin hänelle sitä kauppasin. Nyt en voi, kun ei ole otsalla keskellä massaa mistä leikata :-(

Heli kirjoitti...

Nätti on!

Serkkuni typyllä oli valtavan paksu, vyötärölle ulottuva tukka, josta äitinsä väänsi vaikka mitä kampauksia.
Kyläillessä sitten neidit leikkivät parturia: toinen puoli oli kynitty niskaa myöten... Äitinsä kasvoilla kävi kaikki sateenkaaren värit ja kiukun savu pöllähteli korvista. Pakkohan oli leikata koko tukka ihan muliksi. -Hetkeen eivät toisillaan kyläilleet, mutta nyt jo nauretaan koko episodille.

Riitta K kirjoitti...

No niin. Tuli ihan lapsuus mieleen. Äiti päiväunilla, missä minunkin piti olla ja minulla sakset( 3v.). Etuhiukset sain siksakille ja toisesta silmästä lähti ripset. Olin aika taitava mielestäni.
Nyt sun täytyy vaan odottaa että hiukset kasvaa.
Onneksi hiukset kasvaa uudelleen ja tehtyä ei saa enää takaisin.
Mukavaa loppuviikkoa.

Krisse kirjoitti...

Lapsenalapsista toinen teki samanlaisen tempun ja sitten oli pakko viedä parturiin ja tytöstä tuli pojan näköinen..ei leikannut uudestaan itse tukkaa..tyttö oli noin 4v.

Krisse kirjoitti...

Samaisen tytön isosisko leikkasi koiralta bokserilta kylkeen isoja pyöreitä laikkuja kun halusi siitä pepin hevosen...-))

Miia kirjoitti...

No kylläpäs muksuilla on nyt ollut hauskaa siellä sun täällä. Onneksi hiukset kasvaa takaisin... kieltämättä aika veikeä kampaus!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Hauskoja kertomuksia surkuhupaisasta aiheesta :D Oli vaikeeta pitää pokka ja torua, on tuo niin koomisen näkönen tapaus. Etuhiuksetkin on vaan toisessa reunassa... Onneksi voi vielä käyttää julkisilla paikoilla liikkuessa hattua.

Sakset on hyllytetty.

Katja kirjoitti...

Voi ei! No äkkiä se kasvaa takaisin, huivia vaikka päähän jos ei halua että näkyy. Minä aikoinani tein saman siskon hiuksille...
Hevonen on upea!