tiistai 7. huhtikuuta 2009

Sydänmietteitä

Haluaisin kiittää kaikkia teitä ihania jotka ootte eläneet mukana "kissasurussani" Monille tuntuu olevan tuttua tuo lemmikin menettäminen ja siksi varmasti helppoa ottaa osaa. Pikkuhiljaa sitä vaan sen asian hyväksyy ja pystyy ajattelemaan Joonaa ilman sitä kuristavaa tunnetta kurkussa. Ja oon yrittänyt olla jossittelematta sen kuolemaa - jos oisin ollu kotona, jos en olis päästänyt sitä ulkokissaksi ollenkaan... jos ja jos. Meillä kaikilla on kuitenkin oma aika ja nyt oli Joonan aika.

Eilen lueskelin noita muutamaa postausta aiemmin olleita sydäntekstejä ja silmiini sieltä osui anonyymi *Pia*:n kirjoittama teksti:


"Onnen salaisuus on vapaus, vapauden salaisuus on rohkeus"


Tästä tuli heti Joona mieleen ja ne ajatukset että olisi pitänyt pitää se sisäkissana. Tajusin että sen elämä oli täydellinen kissan elämä, eikä miulla olis ollu oikeutta suojella sitä liikaa. Rämäpää pikku otus joka kokeili rajojaan ja varmasti nautti elämästään viimeiseen päivään asti.

Pialle kiitokset tuosta mietteestä, sillä on ihan uusi merkitys miulle ja on kyllä muutenkin kaunis ja paikkansa pitävä miete. Ota yhteyttä miun sähköpostiin niin laitan siulle pehmoisen paketin :)

Kiitos kaikille ehdotuksia lattaneille, siellä oli paljon ihania ideoita joita varmasti joskus toteutan!


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin upeaan blogiisi muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa. Taisi olla jossain toisessa käsityöblogissa viittaus tänne, ja päätin kurkistaa. Kyllä kannatti! Aivan upeita ompeluksia ja valtavan kauniita kuvia. Minusta taisi tulla säännöllinen vieras blogiisi :)
-Sofiida

marikan kirjoitti...

Puhut kyllä asiaa tuossa Joona asiassa, se sai kyllä varmasti elää hyvinkin antoisan elämän vapaana miirustaessaan =). Aloin miettimään, mitä mahtaa omat sisäkissani miettiä elämästään...varmasti olisivat onnellisempia ulkona vapaana liikkuessaan...

Kaunis tuo sydänhärdelli. Ja tuo hanhi on kerrassaan mainio.

Krisse kirjoitti...

Ihania sydämmiä..

sepiadreams kirjoitti...

Beautiful Hearts....Greetings from Texas, my mother was born in Helsinki-beautiful country....Hugzzz...Tiina...

Sunells kirjoitti...

Todella kauniita sydämiä kauniine kirjaimineen, voi kumpa osaisin tehdä sellaisia. Ihania ideoita:)

Mukavia kevätpäiviä toivotellen
Katariina

Anonyymi kirjoitti...

Sie se oot kyllä pahasti noihin sydämiin hurahtanut ;D Mutta mikäs siinä,nehän ovat valtavan kauniita! Ja tämä uusin "dream-sydänketjusi" on oikein kaunis!
Itselläkin ollut tarkoitus noita sydämiä vääntää,vielä on mennyt muihin juttuihin innostusenergia,mutta pitää koklata kuhan kerkeää :)

Sari. kirjoitti...

Ihanat sydämet ♥ Pienet rusetit nauhan päissä ovat oikein erityisen somat!

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tuo sinun Dream-rimpsu!

Minttu kirjoitti...

Meillä on sisäkissoja kaksi ihanaa kappaletta, mutta sisäkissoja neidit ovat siksi, että tällä hetkellä asumme kaupungissa. Uskon, että onnelisimmillaan kissa on silloin, kun saa halutessaan lähteä auringonpaisteeseen tassuttelemaan, ja kun siltä tuntuu, kömpiä takaisin kotiin ja käpertyä sohvankulmaan. Ihan varmasti teidän kisulla on ollut onnellinen ja rakkaudentäyteinen elämä.

Ihania kuvia jälleen. Olet hurjan taitava käsistäsi, ja täältä saa paljon ideoita itselleenkin. Vielä kun osaisi ne jotenkin toteuttaa....

Aurinkoista pääsiäisen jatkoa!