torstai 18. kesäkuuta 2009

Juhannusruusujen aikaan...Ilmottelempa pitkästä aikaa itsestäni... Hengissä ollaan ja yritetään nauttia kesästä :) Huomena suunnataan koko perheen voimin miun vanhempien mökille saareen. Se on ollut meijän juhannusperinne jo monena vuonna ja on aina niitä kesän parhaimpia hetkiä.Tulevaisuuden suunnitelmatkin pitää panna uusiksi syksyn ja töihinlähdön osalta. Koska töitä ei enää ole. Tätä asiaa tässä ollaan märehditty, mutta eihän se siitä miksikään muutu. Se on tänäpäivänä sitä, että mikään ei oo niin vakituinen paikka kuin epävakituinen...Ei auta itku markkinoilla ja kyllä mie jotakin keksin. Puutarhurin hanskat naulaan ja jotain muuta tilalle.Tulin kuitenkin toivottamaan kaikille IHANINTA juhannusta! Nautitaan kaikista superällöttävistä rasvaisista makkaroista ja sopivasti kärähtäneistä pihveistä... Unohtamatta saunasiideriä ja tuoretta vastaa. Mmmm...Yritän juhannuksen jälkeen palata reippaammin ruotuun!12 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Joskus ne suunnitelmien muutokset voi ollakin aika iso siunaus.. jotain uutta tulee tilalle. Sullakin on toi käsityön tekemisen lahja, ties vaikka se ura siitä urkenisi!! Nuita sinun ihania tekeleitä varmasti ostais yksi jos toinenkin..

Mukavaa juhannusta! Kuulostaa kivalta että on paikka jossa perinteisesti jussia juhlitaan, meillä kun ei sellasta ole, kotona vaan kökötellään.

Sunells kirjoitti...

Mukavaa Juhannusta:)

Muutokset ovat aina jonkin uuden alku, onnea jatkolle. Ompelutyösi ovat aivan ihastuttavia!

-TIINA- kirjoitti...

Pistä vaan oma putiikki pystyyn, sä olet niin taitava...

Oikein mukavaa juhannusta!!

Anis kirjoitti...

Pahoittelut töiden loppumisen johdosta. Joskus se tosin voi olla uusi alku jollekin ihanalle. Tsemppiä ja hyvää juhannusta.

Sari. kirjoitti...

Ei muuta kun tukka tuulessa etiäpäin, kun yksi ovi menee kiinni, monta ovea aukeaa (vaikkei se ehkä siltä juuri sillä hetkellä tunnu) :)

Lempeää juhannusta ♥

SariW kirjoitti...

Ihanat kuvat !!!!!!! Olet kyllä taitava monella tavalla!
Suloista Juhannusta !

Anonyymi kirjoitti...

Valitteluni tuosta työjutusta..Kaunis juhannusruusukuva! Ja aaah,mikä ihana kuva tuo toinen,polle kirmaa laitumella harja hulmuten! Hyvää jussia sinnekin!

Mimmarna kirjoitti...

Juhannusta!

Yhdyn edellisiin kommentaattoreihin siinä että olet todellakin niin taitava että jos suinkin jotain uutta uraa käsitöiden parista löytäisit? Ja valokuvauskin on sinulla paremmin kuin hanskassa! Kuulostaa kivalta tuo saarijuhannus, itse kun aiemmin myös olisin halunnut mökin saareen.

Anonyymi kirjoitti...

Oh my goodness!! I love your blogg!!

Agneta from Sweden

Marjo kirjoitti...

Moi pitkästä aikaa!

Ihania ovat nuo juttusi, joten kannustan sinua nyt ehdottomasti harkitsemaan oman liikkeen laittamista!
Yrittänyttä ei laiteta ja suomessa yrittäjyys on kunnia asia ja pidän heitä suuressa arvossa!

Sinun taidoillasi uskon että varmasti saisit asiakaskunnan kiinnostumaan tuosta noin vaan, ovat luomuksesi ja kuvasi juuri sitä mitä tähän "laman" aikaankin juuri piristykseksi tarvitaan!

Perheessäni mieheni 10 vuoden palkkatyön jälkeen laittoi yrityksen pystyyn muutama kk sitten ja työtä riittää ihan jo liiaksikin asti!

Nyt vain rohkeus peliin, kaikki me blogin lukijasi varmasti tuemme sinua jos päätät yrittäjyyttä lähteä harjoittamaan!
Toki me tuemme sinua päätit mitä tahansa!

Iloista juhannusta:)

Mia kirjoitti...

Heissan,

Ihana blogi löytyi täältä!! Ethän pahastu, jos lisään sinut blogilstalleni, jotta muistan tulla tänne vierailulle toistekin?

Taidat Huutiksessa myydä noita sydämiä ja muita ihanuuksia? Olen niitä monesti ihaillut siellä ja ihanalta ne näyttävät kodissasikin...

Aurinkoista kesää,
Mia

vanamo kirjoitti...

Olen muutaman kerran piipahtanut blogissasi. Olet saanut lahjaksi taidon tehda kaunista kasillasi. Jos yrittajyytta harkitset, taaltakin tulee kannustushuuto!

Ihana liehuharja tuolla niitylla vilistaa...tulee omat lapsuusmuistot mieleen.

Mukavaa kesakuuta!