perjantai 5. kesäkuuta 2009

Tyynyjä ja vällyjä
Meitä on varmaan monia.


Podetaan tyyny ja vällymaniaa...?


Niitä täytyy lojua jokapaikassa. Tyynypinoja ja vällyläjiä.Tilkkupeittoja puolenkymmentä plus muut torkkupeitot ja leikkitäkit, tyynyistä puhumattakaan.
Ja lisää tulee. Ompelin kahdesta keittiöpyyhkeestä oikeen mökki-mummola-maalaisen tyynynpäällisen lakananreunapitsillä. Oli niin yksinäinen sohvalla se kirpparilta ostettu punaruutu pussilakanatäkki... täytyi saada punaruutua vähän kaveriksi :)
Tällaisina kylminä ja sateisen tuulisina kesäpäivinä niille on oikeesti käyttöäkin. Kaksi pikku räkäroosaa (ovat nuhassa kumpikin) Katsovat Tommia ja Jerryä.

Nyt kun tähän punaisen makuun päästiin, niin laitan vielä kuvan hatusta jonka tein Mummille. Meillä on kaikilla tytöillä samanlaiset pilkkupipot, ilman tekstejä :) Koomisen näköistä porukkaa, mutta tuommoinen hattu on kesällä ihan paras, ei tuu hiukset silmille, ja on muutenkin päässä paljon mukavampi kuin lippis...

15 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Ihanan hyväntuulinen postaus! Vällyjä tosiaan tarvii tällä hetkellä ja myös hattua! Oikein mukavaa perjantaita!!

Pellon pientareella kirjoitti...

Ihanan kotoisan näköistä, ja miten suloiset pikku räkäroosat! Ihania kuvia, kätsä pipo.

Maria kirjoitti...

Olet sinä ihana!
Minä aina aion ja aion, enkä mitään saa nykyään aikaiseksi. Aina kun täne piipahtaa, on vastassa jotain hyväntuulisia värkkäyksiä, ihania kuvia ja trattuvaa musiikkia.. Tulee mukavan letkeä ja aikaansaapa olo, vaikka mitään ei ole tehnytkään! ;))

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Olipas ihania pitsityynyjä! Olen tätä nykyä hulluna pitseihin.

Kiva punaruutuinen kirppislöytö! Meillä tuo sama käytössä pussilakana ja väri sinivalkoinen. Joten, kun yleisö kyllästyy lakanaansa, voinkin pyöräyttää siitä torkkupeiton. Mainiota!

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo sama täällä..mies eilen justiinsa meni pitkälleen sohvalle ja heitteli tyynyjä lattialle ja kummasteli "miten näitä tyynyjä on näin paljon yhtäkkiä, ei tänne mahdu makaamaan"... :D Mutta torkkupeitot ja tyynyt on lasten mieleen kun rakennellaan majoja ja sen sellaista!!

Maaka kirjoitti...

Samanmallisissa pipoissa tallustelevia pilkku tai raitapäitä meiltäkin löytyy. Niitä on mukava surauttaa :)

Nanni kirjoitti...

Nuo vällyt ovat kyllä tarpeen näillä säillä, etenkin jos vielä sattuu pikkuisen nuhakin vaivaamaan kuten täälläkin taas vaihteeksi :) Nuo pipot on kyllä mukavia.. ja helppo tehdä!

marikan kirjoitti...

Kuinkas monen mies tykkää noista tyynykasoista soffilla? Meillä jaksaa muistuttaa aika ajoin asiasta, vaikkei meillä ole kuin kaksi tyynyä per soffa =) ja sit kuitenkin röhnöttää tyynyjen kanssa, niin että saan joka aamu pöyhiä tyynyt ojennukseen ;)

Ihan pipo, onko tuo ihan tuollainen suorakaiteen muotoinen kappale, vai kuinka? Aika makeen näkönen nimittäin, vois tehdä itellekin, kun aika usein on noita badhairdaytä...

Kaisa kirjoitti...

Sen sata kertaa olen yrittänyt kommenttia jättää tänne sun ihanaan blogiin,mutta jostain syystä vanha masiinani ei suostunut pyyntööni.Jos tämä uusi nyt?!
Toooosi ihana tämä sinun blogisi,sisustusta ja hevosia,kaksi elämää suuresti rikastuttavaa asiaa!
Mukavaa kesän jatkoa ja lykkyä raveihin!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenia!

Kiitos kommenteista vierailijoille! :)

Kyllähän noista tyynyistä aina jotain napinaa kuuluu... Esim. eilen kysyi että, missä on se hyvä tyyny tästä sohvalta? - Noooo, se on nyt makuuhuoneessa kun siinnä on uus. :) Tyytyi sitten siihen. Ilmeisesti se uusi ei ollut hyvä :/

Pipo on just semmonen suorakaide pussi joka on käännetty kaksinkerroin. Miulla on niitä kasa tuolla kaapissa, itelleni ja tytöille. Ja miehellekkin on yks... kerran pidetty ja nenä kärysi tomaatiksi. Sanoi että hänen naama ei kestä kun lippalakkia :D

Ihanaa että tänään ei sada, vaikka kylmä onkin. Eilen tuli vettä ihan koko päivän. Vaikka ei pidä siitä valittaa. Oli nuo kylvöt ihan vettä vailla.

Huopalintu kirjoitti...

Ihania tyynyjä, -oon ajatellut itsekkin käyttään noita lakananreunapitsejä tuolityynynpäällisiin. Muutenkin ihana blogi, oon vasta vähän aikaa seurannut ja laittanut omalle listalle :)

Maria G kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Sulla tuota virtaa riittää ja oot niin taitavakin :)

Meillä on täällä kaksi räkäroopea..Toivottavasti pian flunssa helpottaa.

Paranemisia sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Nautiskelen kuviesi ja tekstiiliesi sekä kädenjälkesi kauneudella :)

Teija kirjoitti...

Voi että ku kauniita tekstiilejä! Ja pirtsakka pipo!! :)

Leena kirjoitti...

kauniit sivut ja musiikista tuli hyvälle mielelle :) Kenen kappale?