sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Iltahämärässä...

Eilen kuvasin tekemääni virkkauskoppaa... Sehän näyttää ihan lumilyhdyltä! Siellä ei oo kynttilää sisällä, vaan takana on ihan pöytävalaisin. Nyt pähkäilin että uskaltaisikohan sisälle laittaa tuikun vaikka litrasessa riihimäen lasitölkissä. Ois just sopivan kokonen ja iso suuaukko... Poltetaanhan niitä kynttilöitä puisissa lyhdyissäkin? Mitä ootte mieltä? Olisivat kyllä verannan ikkunoilla vastustamattoman kauniit...


Eilen ostin itelleni valkoisen atsalean. Yksi lempikukistani ja ehdottomasti valkoisena.

9 kommenttia:

maano kirjoitti...

ihana kuva .. miten olis se patterilla toimiva pikkutuikku :)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Tuo oli kyllä hyvä idea!
Eipähän tarvii pelätä että palaa koko torppa... Kiitos vinkistä! :)

~Maria~ kirjoitti...

Onpa kaunis ja vähälumisena talvena oikein käyttökelpoinen vaikka terassillakin! Mä uskaltaisin laittaa kyllä tuikun lasipurkissa sisälle.

Pitäsi tuota(kin)kokeilla, sormet aina syyhyää tuotoksiasi katsellessa! Pitääkin selvitellä, mistä noita kuteita täältä löytäisi.

Hanna-Maria kirjoitti...

Ihana idea ja tuo paristokäyttöinen tuikku varmasti turvallisin vaihtoehto :) Olen niin ihastellut noita sinun korejasi ja minäkin olen nyt kaivanut virkkuukoukun ja matonkuteet esiin, mutta jälki ei jotenkin ole yhtä sievää kuin sinulla. Olen ähertänyt ja purkanut ja taas kerran väkertänyt. Yrityksen puutteesta ei voi ainakaan soimata :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mari kirjoitti...

Kaunista... Minä laittaisin ihan oikean tuikun riihimäen lasipurkkiin. Se lämpiää niin vähän, että ei varmasti syty palamaan:) Ja kokeilet ensin niin, että olet koko ajan lähellä. Oikea tuli on niin paljon kauniimpi. Mukavaa viikon alkua:)

mimosamamma kirjoitti...

KAUNIS lumilyhty! Uskoisin että jos purkki on saman korkuinen kuin pussukka ja vain yksi tuikku siellä palamassa niin ei ole mitään vaaraa. Eihän kynttilöitä muutenkaan jätetä koskaan vartioimatta sisätiloissa:)
Niin ihania kuvia taas:))

magi kirjoitti...

olipas kiva piipahtaa!

Katri kirjoitti...

Ei, en kestä kun sulla on niin "hyvä silmä" kaikelle kauniille... :) Tänne eksyin siskosi blogista ja taatusti tulen myös toiste!

♥ maaria kirjoitti...

Voi apua, kun sinulla on täällä toinen toistaan ihanampia juttuja...

Laittaisin ehdottomasti tuikun isoon lasipurkkiin sisälle - näyttää tosi söpöltä, eikä kyllä tapahdu mitään, onhan ne aina silmien alla ;-)

♥ maaria