perjantai 12. syyskuuta 2008

Rakkaudesta räsymattoihin...

Kuskasin tämänkin piiiitkän kaunottaren kotiini kierrätyskeskuksen uumenista. Ihanat värit, täydelliset tyttöjen huoneeseen. Mutta jotain täytyisi tehdä... (niinkuin yleensä kaikelle, jota kierrätyskeskuksesta mukaani tarttuu :) Ensimmäisenä pistin maton keskeltä kahtia. Sitten päädyt kaipaisivat jonkunmoista kanttia. Valitsin pilkulliseen kankaan, joka on mielestäni sopivan leikkisä lastenhuoneeseen. (ja äiti on hulluna pilkkuihin...) Seuraavaksi ompelin kantit paikoilleen, vaatii kotikoneen kanssa tehtäessä PAKSUN neulan ja PALJON hermoja... :) Lopputulos ei ehkä ompelullisesti kaikkein siistein, mutta välttävä kumminkin! Nyt olen niitä mallaillut lattialle, osaamatta päättä miten ne olisi kivat!


6 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi miten hauska idea, todella mahtavaa kierrätystä tuokin että toiset tykkäävät räsymatoista, kun aikaa sitten kaikki sellainen heitettiin pois...Itekkin olen jotenkin ajatellut että sopii vain mökille, mutta toisaalta miksipä ei mutta värisävyt olis sitten kiva olla haluamat..esim patjaraitakankaan tyylinen...
Taisin nähdä samanlaisen tuolin kuin sulla, tänään Fidan kirpparilla(maksoi 20 e)
Itsekkin olen hulluna pilkkuihin..En haluis niin olla, pelkään että kyllästyn hamstratessa niitä, vaikkei mulla kyl kovin paljon ole..Tyttöjen vaatteissa, vahakankaassa,jokunen purkki ja nyt tilasin eka kertaa netistä, pilkkulaukut lapsille.

Teke kirjoitti...

Vähän makeet matot tytöillä!

Löysitsie muuta sieltä kierrätyksestä?
Muista kattoo sitä sohvapöytää meille, jos vaan sattuis jossain silmään.

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Joo, ei kaikki räsymatot oo suinkaan kivoja. Ne värit ja sommittelu ratkaisee kaiken. Ite oon alkanu kattelemaan niitä sillä silmällä, että kun niihin ompelee nuo päätykantit jostain sopivasta kankaasta, niin niistä tulee ihan erilaiset. On ollu kyllä hinnakas tuoli...Omistani maksoin kympin yhteensä. Niitä on siis meillä kaksi kappaletta. Samaisesta kierrätyksestä ovat kotoisin kuin matto. Lapsille löysin pari kirjaa (40snt/kpl) Puputupunan ja petteri kaniinin. Pöytiä oli paljon, mutta mikään ei iskenyt... Itekkii pelkään, että tulee pilkuissa kyllästyminen, mutta ei ainakaan vielä. Nyt nautitaan noista ihanista pallukoista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin kurkkimassa! Tulen toistekin! On niin ihana katsoa, kuinka toisilla on silmää ja aikaa sisustella ja tehdä muutenkin kaikkea kivaa. Tiedä vaikka joskus joku inspiraatio iskis!

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Voi ihanuus mitä mattoja: pallot todella tekivät hyvää niille :)

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Upeat matot, itsekkin räsymatot mieluiten lattiaan laitan ja juuri yksi matto on kahtia joutumassa, sänkyni viereen kun matot tartten ja sopiva piiitkä matto jemmassa on=o)
Kalusteetkin kiinitti huomiotani, ihanuuksia!