tiistai 2. joulukuuta 2008

Myyrä&Myyrä

Eilenillalla meillä oli joulusukkaongelma... En oo kerenny käydä tiimarissa kattomassa sukkiin tontunviemisiä, eikä kaapista löytynyt muuta kuin tikkarit, joita en halua heti aamutuimaan tyttöjen syövän.


Meidän tytöt on ihan totaalisia Myyrä-faneja. Nuorempi likkakin, jonka sanavarasto on vielä hieman suppea osaa kyllä sanoa "Ato myyjä!" Myyrä on pop, kaikissa muodoissa, mutta pehmolelumyyriä tytöillä ei oo ollu.


Eikä siinnä sitten muu auttanut kun kaivaa kankaat esiin ja alkaa ompelupuuhiin. Ruskea tyynynpäällissametti pääsi myyränturkiksi :) Matti elokuvan aikana syntyivät joulusukkiin Myyrä & Myyrä.


Eihän ne nyt ehkä ihan täysin malliaan vastaa, mutta kyllä ne heti aamulla myyriksi tunnistettiin. Voi sitä riemua! Tonttu on tuonu myyrät, mistä se arvas...?21 kommenttia:

Eetami kirjoitti...

Aivan ihanat myyrät ;) itse en ole mikään käsityöihminen ja ainakin minulta nuo olisi jäänyt tekemättä...ja niin juuri sen näköiset kun myyrän olla pitää.

Antzu kirjoitti...

OLEN SANATON :O

Miia kirjoitti...

Voi kun suloset myyrät :)

Unknown kirjoitti...

No minäkin, sanaton! Todella taitavasti väsätty..ja ei tainnut matti-elokuva NIIN kiinostava olla..mäkin selailin lehtiä samalla... Meilläkin myyrää, TSekeistä sai TOSI edullisesti kaikkea myyräkamaa, kirjaa, lelua, kirjoitusalustaa yms.. Herttaisia ja muistuu vanhat ajat mieleen. Itäblokin maassa kun olen lapsuuteni viettänyt ja sielä MYYRÂ oli tosi pop, kun Disney ei ollut mukana lainkaan kun oli "pahasta" lännestä!

iloa sinne teille ja ihanille myyrille!

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot kyllä taitava! Noihan on upeat, mulla ois kyllä jääny tekemättä!

~Maria~ kirjoitti...

On ne hienot myyrät!! Minun nuorin kummityttöni on myös Myyrä -ihmisiä. :)

Tingeling-Maija kirjoitti...

Oi mitkä ihanat myyrät!! Voittaa kyllä mennen tullen palatessa kaupasta saatavat =D En ihmettele yhtään tyttöjen innostusta, ittekkin ku suurella ihailulla nuita taivastelen =)
Ihanat on <3

Marge kirjoitti...

Voi, kuinka hienot myyrät teit tytöile!! Sinulta noi käsityöt sujuvat!! Kyllä se talvi sieltä vielä tulla tupsuttaa... :)

maalaistyttö kirjoitti...

On sinulla kyllä ompelemisen taito hallinnassa! Sen huomaa nuista monista ompeluksistasi.

Sarai kirjoitti...

Sulta tuo ompelu sitten onnistuu aivan ex temporekin. Suloiset myyrät ja varmasti ilahduttivat saajiaan!

tinttarus kirjoitti...

Veikeät myyrät! Olet sinä taitava....
Ja tuo yksinkertainen enkeli tuossa alempana vei sydämeni täysin<3

Tiia kirjoitti...

Tänne sattumalta tupsahdin ja löysin nätin blogin =)

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Aivan ihanat! Ja ihania joulukoristeita oot tehnyt, oon ihan myyty...

Nina kirjoitti...

Voi, kun ihanaa!:))
Lapsillasi on kiva äiti!

Rosalinda kirjoitti...

Näppäränä äitinä teit kivat myyrät.Täytyy sanoa, että tosiaan vaatii kekseliäisyyttä tuo joulusukkien/kalentereiden täyttö.Meillä tytöt (12v.) haluavat edelleen yllätyskalenterit."Tonttuäidillä" on riitettävä mielikuvitusta.Tänä aamuna oli sitten huulirasvat ;)Salaperäistä joulun odotusta.

Teke kirjoitti...

Ihqut!

Voin olettaa että alemmassa kuvassa ne tuijottaa sitä myyrää telkusta :D

Täältä on tulossa Milluskalle ainakin 1 myyrä paketti pukilta.

Heini kirjoitti...

Siis niin ihanat myyrät!! ♥♥

pitäis kyllä itekin jotain muuta keksiä tonne kalenterin taskuihin, kuin namit... joka kerta vähän kirpasee. mutta on taas mielikuvitus ihan jäässä! pitäis käydä jotain pikkujuttuja hakemassa kaupasta.

mimosamamma kirjoitti...

Mahtavat "MYYJÄT":DD

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Hellöy taas kaikille!

Myyrät ovat saaneet uskomattoman suosion... Täällä, ja varsinkin lapset ovat niihin rakastuneet. Ihan äitin mieltä lämmittää :)

Ja oikein Terhi arvas, myyrähän ne kattoovat...

Kyllähän se on eräänlainen tonttuäidin haaste keksiä ja muistaa laittaa sukkaan tonttuviemisiä. Varmasti mitä vanhemmaksi tulevat niin sen hankalampaa.

Vanhempi likka sai kummisetältään lahjaksi suklaakalenterin, joka on ollut kaapissa, kun nuoremmalla ei oo. No tänään sitten kaupassa päätin ostaa nuoremmallekkin, että ei mee kummisetän lahjakalenteri hukkaan. Pelkästään toiselle kun ei voi antaa... NO, kotona sitten saivat avata luukut ja mitä kummaa nuoremman kalenterista paljastuikaan... KISSANRUOKAA! Mie torvi olin ostanu kissojen joulukalenterin! Voi elämä... Taitaa mennä vielä kalenteri vaihtoon. :D

Olivia kirjoitti...

Hihii, kissojen joulukalenteri. Näin siskon kissalla sellaisen ja todellakin on ihan suklaakalenterin oloinen.

Todella ihanat myyrät surautit tuosta vaan. Voih, olen kateellinen ;)

Tingeling-Maija kirjoitti...

Voi ihana!! =D eikös kissanruoka kelvannutkaan =) Eihän sitä aina voi kaikkea huomata, ja tuskin laittoi tyttökään pahaksi, jos niitä suklaita saa sitte kerralla syödä kaikkien menetettyjen päivienki edestä =D
Ihanan kaunis penkkivanhus <3