maanantai 1. joulukuuta 2008

Valkosiipi


Tämän lisään sarjaan yksinkertaiset joulukoristeet.


Tietysti enkelikodissahan tämä voi liihotella ympäri vuoden, kun ei ole niin erikoisen jouluinen...


10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis enkeli.Mä haalin aina kotiini sydämiä ja enkeli juttuja.

Mari kirjoitti...

Kaunis enkeli!

Krisse kirjoitti...

Kaunis pellavainen enkeli...
-Krisse-

Anonyymi kirjoitti...

Niin KAUNIITA käsitöitä sinulla!! Kaunis blogi!!Olen innostunut vanhoista kuvista ja teksteistä tyynyissä, ongelma on se, etten tiedä, kuinka niitä tehdään? Kangasvärejä voi tietty käyttää, mutta jos haluaa sellaista pientä tekstiä, kuten olen nähnyt sinunkin sisustusjutuissa, niin kuinka niitä saisi? Olen yrittänyt hakea tietoa netistä googlettamalla, mutta huonoin lopputuloksin. Onko olemassa siirtokuvia tai valmista kangasta? Entä se kuva? Onko kaikkein parasta mennä sellaiseen liikkeeseen, missä se kuva painetaan kankaalle vai saisiko itse yhtä onnistuneen lopputuloksen? Itselläni olis sellainen vanha kiiltokuva, jonka haluaisin painaa vähän suurennettuna kankaalle, antaakseni äidilleni lahjaksi... KIITOS KOVASTI VAIVANNÄÖSTÄ jo etukäteen!!! Ja hyvää joulun odotusta koko perheellesi!!

Sarai kirjoitti...

Suloinen enkuli, tuo talven valkoista tunnelmaa :)

Meke kirjoitti...

Mainio idea! Kuten myös romukortti-pyykkipoika-teline. Mitä muuta sinulta voisi odottaakaan kuin kaunista. Ja oikein hyvää pikkujoulujen jälkeistä elämää. Sitä nimittäin on!

Nina kirjoitti...

Kaunis on!:)

kotiäiti kirjoitti...

Ai ja voi..miten kauniin enkelin oletkaan tehnyt.. Kyllä tuollaiset kelpaisivat myös tätäkin huushollia koristamaan! Ja nuo sinun kuvat ovat kyllä aina liian hyvän näköisiä.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana enkeli. Yksinkertainen, mutta kaunis. Olet kyllä todella taitava. Kiva ihailla käsitöitäsi. Mukavaa joulun odotusta!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Hei taas kaikille vierailijoille!

Mukavaa kun kommentoitte, kiva aina tulla kattomaan ketä on käyny! :)

Miun tekstipaino tekniikka on vähän ammattisalaisuus, mutta kirjakaupoista kannattaa kysyä jotain siirtokalvoa jolla myös onnistuu. Sieltä saa varmaan ohjeet sen käyttöön.

Täällä on lumet kadonneet ja sitämyötä myös joulufiilis... Mutta loppuviikoksi oli luvassa edes pakkasta, niin eiköhän se tästä. Vesisade vetää miun mielen ihan matalaksi :(