torstai 4. joulukuuta 2008

Tonttutyttö

Tänään toi postipate mieluisen paketin... Meille muutti ihanainen tonttuneiti jota en voinut vastustaa kun sen huutiksessa näin. Kotimaista käsityötä ja hirmuisen siististi tehty. Paljon ihania yksityiskohtia, kyllä tuommoisen tekemisessä miun hermo kärsis... Kiitoksia vaan tekijälle!Itse sain tänään ommeltua keittiön "uudelle" penkille köyhän miehen lampaantaljan... Lampaankarvan näköisestä teddykarvasta sen ompelin kun ei tuohon paikalle kehtaa oikeeta laittaa, kun noilta syöjiltä aina vähän tippuu ja kaatuu. Tuo on helppo tunkea likaantuessa koneeseen pesuun.Enkä sitten malttanut olla ostamatta valkoista hyasinttia. Eilen oli vielä ihan supussa ja nyt jo saa tuoksutella :) Varmasti itsenäisyyspäivänä kauneimmillaaan.12 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Tulin taas ihastelemaan blogiasi. Ihana tonttutyttö! Ja nuo luistimet tuolla "sivupalkin" kuvassa, kauniit. Katsoinko oikein, että ovat kangasta? Siis aivan upeat!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Hanna kirjoitti...

Kyllä oletkin kauniin ostoksen tehnyt, ihana tonttutyttö! Ja ihana on myös penkki taljoineen!!! Minäkin kaipailen jo hyasinttejä, mutta eihän täältä peräkylältä sellaisia vielä saa...

maalaistyttö kirjoitti...

Ihana tonttutyttö! Luulin ensin sinun tekemäksi, ennen kun luin tekstin.;) Ihania tunnelmakuvia taas kerran!

maano kirjoitti...

tonttu on huisin hieno ja tuo talja vau !!!

Mari kirjoitti...

Tonttutyttö on ihana! Ja talja niin lämpöisen ja pehmeän näköinen...

SariW kirjoitti...

Onpas hieno tonttutyttö ! Ihastuin sen vieressä olevaan piparipurkkiin, hauskan näköinen : )

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomentapäivää!

Ihana pakkasaamu pitkästä aikaa!

Tiia- Kyllä ne luikkarit ovat kangasta, valkoista pellavaa. Kiitos kehuista! :)

Hanna- Hyasintit on aivan ihastuttavia, varsinkii nuo valkoiset... Ajattelin tänävuonna kokeilla mitä tuumaisivat ikkunan välissä, kun meillä on semmoset vanhat ikkunat jossa on iso väli. Kestäisivät varmasti aika kauan hyvänä siellä. (sit keväällä ikkunanpesun aikaan tonkis semmoset ruskeet rutkut pois sieltä:D )

Maalaistyttö- Mie en oo ommellu vielä ainuttakan tildatyylistä ukkelia. Ihailen vaan muiden tekemiä ja nyt sitten tuo oli pakko ostaa. Joudun kyllä varmaan piirtämään sille suun, kun vanhempi likka jankuttaa kokoajan että "Miks tonttutytöllä eioo suuta?"

Maano- Kiitos kehuista! Miustakii talja on hieno ja vielä hienomman siitä tekee sen kuuden euron hinta :) Ei ois millään raaskinu ostaa aitoa, vaikka oishan se sit aito... Meillä yks oikee talja on olkkarissa semmosen arkun päällä.

Mari- Kiva kun poikkesit ja kiitos kehuista! Tulehan taas :)

Sariw- Purkin ostin vähänaikaa sitten kirpparilta. Lähdin etsimään pipareille purkkia, eikä siellä sitten ollu ku tuommonen spagettipurkki. Tuumasin että siihenhän saa kivan piparitornin. Äkkiä jännityksellä kotiin sovittamaan että mahtuuko piparit siihen, kun miun lempparipiparit on aika isoja halkaisijakltaan. No, purkki oli kun suunniteltu niille. Paketillisesta tulee just täyteen ja kansi mahtuu kiinni :)

Nina kirjoitti...

Ihana tonttutyttö somassa asussaan... :)

Tekemäsi talja on todella pehmeän oloinen eikä ollut hinnalla pilattu ;)

tina kirjoitti...

Tulisipa meillekin postipate ja toisi tuollaisen tonttutytön:0)
niin jouluista tunnelmaa!

tinttarus kirjoitti...

Ihkulainen tonttutyttönen teille muuttanut<3

Ja söpöläisen penkin paikka on varmasti ansaittu...niin kaunis se on!

Tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa teille sinne.....

"Kantriina" kirjoitti...

Pitkästä aikaa ehdin piipahtaa... ja niin kaunista taasen!

Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää siulle :)

magi kirjoitti...

Suloista joulunodotusta!