keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Ihana huvittavuusIstui aamulla katsomassa lastenohjelmia.
ITSE puettu.
ITSE valitut vaatteet.
Tässä on kokeilussa kärhö ruukussa... Ajattelin roudata sen syksyllä kellariin ja testata lähteekö vielä ensikeväänä.

Kuvassa myös itse itselleni äitienpäivälahjaksi ostama, kauan haaveiltu rautatieomenapuu. Innolla odotan sen kasvamista. Toivottavasti kestää hengissä.

13 kommenttia:

Sunells kirjoitti...

Ihana kuva, tuttua:)

Olen myös miettinyt, että istuttaisinko pari kärhöä isoihin ruukkuihin parvekkeelle... taidampa koittaa. Ihana tää alkukesä:)))

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ihania nuo tuon ikäset tytöt!Meillä typy 4v niin samanlainen =D

t.Hanna

Maaka kirjoitti...

Jep, tuttu näky myös meillä =D

Vähäkö tämä eka kappale on hyväntuulinen. Aina mä sen unohda ettei se päähän ole jäänyt soimaan, mutta sitten mun täytyy jäädä kuuntelemaan se loppuun ;)

Maaka kirjoitti...

Oon kans miettinyt paikkaa samaiselle omenapuulle :)
Vaikka en oo koskaan sitä isonalivenä nähnytkään

Vekarus kirjoitti...

Ei ainakaan sormet palele :-)

Ihana tynnyriruukku sinulla!

Maria kirjoitti...

Sulotar! :)

Sokrutin kirjoitti...

Heippa!

Sinulle on tunnustus blogissani ♥
http://sokerihelmi.blogspot.com/

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi että miten ihana tuo kuva!! Aivan mainio ja kauniskin vielä.

Rautatieomenapuu, kiitos tiedosta!! Tuollaisesta olen aina haaveillut, ei vain ollut mitään tietoa sen lajikkeesta. Eikö se ole juuri tuollainen, joka kasvaa myös Helsingin rautatieaseman edessä? Olen aina ihaillut sitä. Ostan heti tuollaisen, jos vastaan tulee.

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenta!

Kiitos kaikille kommentoijille!

Tuo vaatteitten kanssa melskaaminen on meillä vaan yltynyt ja tarttunut myös nuorempaan tyttöön... "Äiti, joko voi tänään mennä mekko päällä ulos?" Odotan innolla kesän tulevaa mekkorumbaa!

Rautatieomenapuuta oon haaveillut jo kauan, ovat vaan yleensä turkasen kalliita ne taimet.(Nyt löytyi euromarketista alle neljällä kympillä!)

Upeita puita jotka kääntävät aina miun pään lumoutuneena tuijottamaan. Tämä riippaoksainen koristepuulaji on koristanut aikanaan erityisesti asemia; niille sitä tuotettiin Valtionrautateiden keskuspuutarhasta Hyvinkäältä. Nykyäänkin se on Hyvinkään nimikkopuu. Eiköhän se tuo ole siellä Helsingin rautatieasemallakin.

Sokerihelmelle kiitokset mukavasta tunnustuksesta!♥

Tilu kirjoitti...

Oletpas saanut kaivettua hienon pyöreän kuopan omenapuullesi. Toivottelen sille pitkää ikää ja paljon kukkia.

Heli kirjoitti...

Ihastuttava "Tyyli-Lyyli"!

Edellisessä postauksessasi huisin kauniita kuvia!

Kaisa kirjoitti...

Oon laiska kommentoimaan mut vierailen täällä siunkin luona..Kun molemmat ollaan Lappeenrannasta niin pakko kysyä et oliko siulla tyttöjen ja omia vaatteita,sisustuskirjoja sekä söpöisiä käsillä tehtyjä vastikään Eurokirppiksellä?Tulit heti mieleen niistä sävyistä ja käsitöiden tyylistä,tarkasti tehtyä ja nostalgista.Yks niistä kirjoista löysi tiensä meille :) Tai ehkä siellä oli joku muu samanhenkinen näpertelijä..?

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Rimpsukaisa- En oo ollu mie myymässä kirppiksellä. Oon kyllä nähnyt vastaavan pöydän. Taitaa myydä huutonetissäkin tuotteitaan :) Oon vähän kyllästynyt siihen Eurokirppikseen, ihan hurjat hinnat kaikessa. Lauritsalassa on mukava pikkukirppis josta saa vaatteita ja tavaroita pikkurahalla. Ja alakerrassa on ihania mööbeleitä, joita ei sit saakkaan pikkuhiluilla... :D