sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kaappiin kertyneitä...

ja laatikoihin läjääntyneitä.


Kaikenmaailman pientä sälää.


uutta - vanhaa - ostettua - saatua - löydettyä...


Mitä niillä kaikella tekee? Pois ei raaski heittää, eikä ne laatikossakaan ketään ilahduta.


Vein ne omenapuuhun roikkumaan.


Tuulikello joka soittaa kaunista kilkatusta. Jokainen esine tuo omaa sointuaan.


Tietäisikö kukaan täältä Lappeenrannan suunnalta oleva blogin lukia myytävää leikkimökkiä? Meillä olisi semmoiselle pari innokasta käyttäjää ja oon koittanut semmoista haeskella. Jos tulee mieleen jollakin, tai sattuu omalla pihalla olemaan jouten, niin olisin iloinen yhteydenotosta! Sähköpostiosoite on tuossa sivussa. Tarjotkaa, jos jollain on yksi ylimääräinen :) Värillä eikä mallilla ole väliä, täällä asuu yli-intoinen tuunailija ja sisustaja äippä joka mielellään osallistuu retusointi hommiin!

9 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Ihastuttava härpäke. Tutkailin sitä piiiiitkän tovin ja se sai minut hyvälle tuulelle. Jokainen osanen voisi kertoa tuulelle omia tarinoitaan.....

Hanna kirjoitti...

Meillä ei ole myynnissä, mutta huomasin, että Etelä-Saimaalla on ensi torstaina peittojakelu eli lehti jaetaan kaikkiin Etelä-karjalan? talouksiin. Laita ilmoitus, niin voisit vaikka löytää kivan mökkin teille. Itse laitoin samaan lehteen ostoilmoituksen, kun etsitään seisomalautaa rattaisiin.

-Hanna

♥ maaria kirjoitti...

Leikkimökin kanssa en voi auttaa, mutta tuo kilkatuskalkatushärvelisi on aivan ihana! Mielettömän kiva idea!

Teke kirjoitti...

Tunnistan monta esinettä :D

mimmuli kirjoitti...

Aika hauska idea=)) Mietin että marjapensaitten luokse pitäisi virittää jotain vastaavaa..

Sokrutin kirjoitti...

Ihastuttava "kilkatin" :))
Onnea leikkimökin etsintään!

elina kirjoitti...

Eipä ole enää leikkimökkiä, eikä vielä lastenlapsiakaan leikkimässä.
Aikoinaan laitoin porinpieleen lapun, jossa luki: leikkimökin saa viedä ilmaiseksi, kunhan tulee lasten käyttöön.
Arvaa vaan oliko lappu puoltatuntia pitempään ja innokkaita mökin viejiä olisi riittänyt. Se olikin ihan sievä ja nyt tuunattuna oikein kaunis.
Ihana tuo tuulikello, haluaisin myös tuollaisen, mutta isäntä ei anna laittaa!!!!!!!!!!! Yleensä en edes kysy, mutta tuulikelloille hän on niin allerginen, että näkisin turhaa vaivaa, kello häviäisi ennen ensimmäistä kilkahdusta. "Mokomia meluajia, häiritsee lintujen lauluakin tuommoinen jatkuva kilinä", on isännän kommentti tuulikelloihin ja minä olen ottanut opiksi, mutta harmittaa vähän. Toinen allergian aiheuttaja on Jussu Pöyhönen. Kun radiosta rupeaa kuulumaan kkkaauuukaaaineeeeenn yssssstäääväää, minun pitää toimia nopeasti, tai radio lentää seinään. Isäntä on sitä mieltä että mokoma aiheuttaa ympäristölleen vaaraa ja perheissä aviollisia ongelmia, jos muija ei sulje radiota tarpeeksi nopeasti. No, kolmekymmentä aviovuotta on opettanut, että tiettyjä asioita on syytä välttää.
Jos kuitenkin laittaisin tuollaisen tuulikellon vaikka nurkan taakse!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenta jälleen!

Tuulikellolla oli eilen raju päivä, kun täällä tosiaankin tuuli... Tuolla se hädissään omenapuunoksalla kilkutteli. Ei sentään tullut alas :)

Leikkimökin metsästys on kyllä vaikeaa. Ne näyttää tosiaankin olevan kysyttyjä. Omat taidotkaan ei riitä semmoisen valmistukseen. Höö.

Elinan kirjoitus oli ihana, sain kivat naurut heti aamusta :D Meillä on tuo ukkeli ilmeisesti turtunut näihin miun säätöihin. Oon ottanu aika totaalisen vallan sisustusjutuissa sisällä ja puutarhajutuista ulkona. Yleensä se ei ees huomaa että oon jotakin taas väsäillyt. Ihan hyvä ;)

Hanna-Maria kirjoitti...

Aivan ihana tuo sinun väkertämäsi tuulikello. Mistä noita ideoita oikein tulee? =)